Ø-bolsjer

Ø-bolsjer er altid et hit, når vi har det på programmet. Samtidig er det en aktivitet som vi ikke helt kan få koblet på friluftslivet, derfor har vi det ikke på programmet i 2015. Det gør dog ikke aktiviteten mindre spændende og resultatet er altid en succes, som smager fantastisk.

Grundopskriften består af sukker, druesukker og vand. Sukker og druesukker handler vi hvor vi kan finde det billigst. Smags- og farvestoffer, bolsjemåtter, spartler og bolsjetermometer handler vi hos Urtegården på nettet, det er dem som vi har bedst erfaring med if. til kvalitet.

Det er vigtigt der er  en voksen med i processen, da massen er meget varm, + 162 C, når man starter. Derfor bruger man spartler til at ælte dejen til at starte med, inden man kan fortsætte med hænderne.

God fornøjelse der ude!

 

Fjordhusets Ø-bolcher

Fjordhusets-Ø-bolsher

Medlems logind

Glemt Password?

Bliv medlem

Nulstil password
Indtast venligst din e-mail adresse. Du vil modtage et nyt password via e-mail.