Byg fiskeredskaber

Denne side er heller ikke helt tilhørende “Skæg og ballade”, da den også bliver brugt til vores guidet aktiviteter på Blå Flag Station. Vi har dog erfaret at det ikke er nemt at finde nogen brugsanvisninger når man gerne vil bygge fiskeredskaber og deler der gerne med jer andre. Til årets Blå Flag aktiviteter har vi indkøbt materialer til vandkikkerter, tøse-/drengefiskenet og rejestryg.

i Lavpristræ fandt vi egnede rundstokke og lister, til en fornuftig pris. Vi har købt ind i 3-4 m længder, som så kan saves over hos os, når vi bygger. Listerne er 25 mm tykke og 50 mm brede, mens rundstokkene er 22 mm i diameter. Bambuspindene fandt vi i Bilkas havecenter, som har dem i forskellige tykkelser og længder.

Ståltråd i passende tykkelse var en større udfordring. Det tykkeste vi kunne finde var grøn hegnstråd, som bl.a. kan findes i Biltema. Nettet til almindelige fiskenet fandt vi i rigtige tøse- og drengefarver i Stof2000, mens nål og tråd af den grove slags fandt vi hos vores dejlige kollegaer i Smakken.

Nettet til vores rejestryg er en helt anden historie! Efter megen søgen, målen op og snak om knuder eller ikke knuder, endte vi hos Henriette fra Fiskernes Indkøbsforening i Stubbekøbing. Lad jer endelig ikke snyde af hjemmesiden, de har alt og til fornuftige priser også.

Til vores vandkikkerter købte vi kloakrør og vandbestandig silikone, vi har transparent plexiplade vi kan bare ikke finde nogen god måde at få skåret det ud på, så det ikke flækker. Derfor endte vi med at bruge husholdningsfilm, som vi for fæstner med en elastik og derefter sætter fast med vandtæt gaffatape som bl.a. fås i Harald Nyborg.

God fornøjelse der ude!

 

Byg redskaber

Byg-redskaber2

 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/blaaflagcenter.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Medlems logind

Glemt Password?

Bliv medlem

Nulstil password
Indtast venligst din e-mail adresse. Du vil modtage et nyt password via e-mail.