Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/blaaflagcenter.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/blaaflagcenter.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601
For private - Blå Flag Center

For private

Meld dig selv og din familie ind i AFK for blot 350,- kr. pr husstand pr. år. Med medlemskabet får du 20 % rabat på alle Fjordhusets natur-, frilufts- og førstehjælpskurser og mulighed for at tilkøbe adgang til Fjordhusets kanoer og kajakker,kajakhotellet eller til nogen af vores medlemsaktiviteter. Klik på Bliv Medlem og se alle muligheder og kontingentsatser.

Få fri adgang til kano eller kajak, som medlem

Få fri adgang til kano eller kajak, som medlem

Med medlemskabet er du med til at støtte vores forening, der giver alle en mulighed for nemt og billigt at kunne være aktive i deres fritid.

For alle familier, med eller uden medlemskab, er der åbent i Blå Flag Center Fjordhuset i Skolernes sommer- og efterårsferie med masser af aktiviteter for både børn og voksne. Se hele programmet under Åbent Blå Flag Center.

Vi ses derude!

Anne Katrine Blond og Pia I.T. Jakobsen

Biolog og naturvejleder / professionsbachelor i ernæring og sundhed og naturvejleder

Medlems logind

Glemt Password?

Bliv medlem

Nulstil password
Indtast venligst din e-mail adresse. Du vil modtage et nyt password via e-mail.