Åbent Blå Flag Center

Country-fishing på Rotteøen!

 

Fishing Zealand og Blå Flag Center Karrebæksminde inviterer alle børn og voksne til at komme og prøve kræfter med at fiske fra Rotteøen, ud i kanalen

LØRDAG D. 2. SEPTEMBER KL. 10.00 – 13.00
PÅ ROTTEØEN I KARREBÆKSMINDE

 

Frivillige lystfiskere fra Fishing Zealand vil være klar med fiskestænger og tilhørende grej, som du kan låne. Under hele fisketuren, vil Fishing Zealand hjælpe dig med at rigge an, sætte madding på krogen og lande evt. fangst. Måske er du heldig, at fange en sortmundet kutling, en fladfisk eller en aborre?
Man er også velkommen til at medbringe egen fiskeudstyr.

Ved arrangementet vil Fishing Zealands nye fiskeguide blive uddelt af lokalpolitiker Helle Jessen.

Vi mødes ved Marineevent og Blå Flag Karrrebæksminde broen, Ved Broen 17, 4736 Karrebæksminde. Her vil i blive sejlet over til Rotteøen i små grupper i en af vores joller. Alle skal bære udleveret redningsvest ved arrangementet.

Der vil blive serveret varm kaffe og kakao over bålet – tag gerne en madpakke med. Husk tøj efter vejret!

Billederne herunder er fra et yderst vellykket street-fishing arrangement i Næstved i efteråret 2016.

Vi ses ved vandet!

Fising Zealand 2 Fishing Zealand

 


 Blå Flag Center er åbent på Grundlovsdag, i sommerferien og efterårsferien

 

Blå Flag 2017 3, billede - Kopi

Som noget nyt er Blå Flag Center Karrebæksminde gået sammen med Marineevent ApS og åbner ny base ved Marineevents lokale, som blev indviet Grundlovsdag 5. juni 2017. Klik på linket her under og se hvor vi bor.

Google map

Hele sommerferien – fra og med uge 26, til og med uge 32 – vil vi have åbent alle hverdage mellem kl. 10.00 – 13.00, med mange aktiviteter på programmet. Bålet vil være fast hver dag, hvor du kan bage din egen pandekage. Onsdag og fredag vil vi sammen med jer dissekerer fisk og ryge dem over bålet.

 

Der ud over vil der følgende datoer, være åbent:

rejestryg

Søndag d. 13. august kl. 11.00 – 14.00 “Fjordsafari”
Iklædt waders og bevæbnet med rejestryg og fiskenet, tager vi på safari i Karrebæk Fjords lave vand og ser hvad vi kan fange. Måske støder vi på Krabben Kim, Skubben Gyda og rejen Rajner – Kom og leg med os.

Lørdag d. 2. september, tidspunkt ej fastlagt endnu “Vi indtager Rotteøen”!
Sammen med Fishing Zealand drager vi på fisketur på vores helt egen ø – Rotteøen. Alle får mulighed for at fiske med fiskestang og madding, iført redningsvest. Lykkes fangsten i vandet ikke, kan man fange en kop varm kakao eller kaffe ved bålet.

kajakleg

Disse arrangementer er forløbet:

Havnefestivalen lørdag 1. juli kl. 10.00 – 14.00
Kom og prøv dine evner af inden for sejlads med kano, kajak og sub paddle boards, i Karrebæk Fjords sikre vand. Denne dag er det gratis, i skal blot underskrive en sikkerhedsformular. I låner samtidigt redningsveste. Ventetid vil kunne forekomme. Der ud over vil udvalgte øvrige aktiviteter være tilgængelige.

Fiskernes kapsejlads søndag d. 9. juli kl. 11.00 – 14.00 ”Har fladfisk hjerte og hjerne?”
stolt fisker (1)Mens fiskerne afholder kapsejlads vil vi gå i krig med fladfisk som skal kigges, føles og smages på. Vi skære dem op, taler om hvad de spiser og om de har hjerne og hjerte. Vi slutter af med at ryge de dejlige fisk over bålet.

 

 

Vi ses ved vandet!

 

 

 

 

Medlems logind

Glemt Password?

Bliv medlem

Nulstil password
Indtast venligst din e-mail adresse. Du vil modtage et nyt password via e-mail.